Coronamaatregelen

Zo fijn! Ik mag je weer in levende lijve ontvangen. Wel zijn er een paar spelregels waar we ons beide aan houden.

De normale richtlijnen van het RIVM gelden ook in de praktijk. Dus geen hand geven, niesen en hoesten in elleboog, tissue gebruiken en direct weggooien en handen desinfecteren. We houden gepaste afstand.

Voor we beginnen met het consult wassen we beiden onze handen. Ook is er desinfectievloeistof aanwezig voor de handen. Waar nodig houden we afstand. Het toilet wordt zo min mogelijk gebruikt.  Mocht het wel nodig zijn dan reinig ik deze na vertrek. Na elk consult maak ik de contactpunten als deurklinken, stoelleuningen, tafel en gebruikte materialen schoon.

Bij het maken van de afspraak en de dag voor het consult stuur ik je een een mail met daarin een aantal vragen over je gezondheid om te kijken of het veilig is om de afspraak door te laten gaan. Heb je zelf klachten (koorts, hoesten, verkouden) of is een huisgenoot ziek, blijf dan thuis. Mocht het nodig zijn om de afspraak te annuleren dan kan dit op korte termijn en kosteloos. Wanneer ik vanwege mijn eigen gezondheid moeten annuleren dan meld ik dit zo snel mogelijk.

Kom alleen naar de afspraak.

Mocht je het fijner vinden om een mondmasker op te zetten neem deze dan mee, ik zal er dan ook één opzetten.

Een consult via Zoom of Skype blijft mogelijk wanneer je liever niet naar de praktijk komt.

Tot gauw in goede gezondheid.