Zielsafstemming

 

Een Zielsafstemming is er voor kinderen en volwassenen. Hieronder beschrijf ik de methode voor het kind.

Door af te stemmen kan ik op afstand zielscontact met je kind maken en luisteren naar wat het me wil vertellen. Over dingen die niet lekker lopen, bedplassen, slecht slapen of problemen op school. Over gevoelens die nog niet op een fijne manier geuit kunnen worden, over volle rugzakjes op smalle schoudertjes.

In beeld en geluid maakt je kind dit aan me duidelijk. De beelden komen vanuit het onderbewuste van het kind, dat ook de gespreksstof bepaalt. De vragen die je als ouder stelt in de mail neem ik zo veel mogelijk mee in het gesprek maar niet altijd krijg ik daarop antwoord van je kind, wel is er een duidelijke rode draad te vinden die voldoende informatie biedt.
De grote kracht van deze methode is dat ook de oplossing bij het kind zelf vandaan komt. Wat ter plekke geheeld mag worden wordt geheeld en eventuele handvatten of boodschap aan de ouder(s) wordt door het kind doorgegeven. Alles wat ik zie of te horen krijg schrijf ik op en stuur ik je per mail toe. Een document om vaker door te lezen, voor te lezen en als leidraad te gebruiken.

Is je kind ouder dan 10 jaar dan is zijn/haar instemming nodig, voor een jonger kind mag je als ouder bepalen.

Naast een gewone Zielsafstemming is het ook mogelijk een afstemming aan te vragen  voor mensen die zichzelf niet verbaal (meer) kunnen uiten. Bijvoorbeeld verstandelijk gehandicapten, mensen met dementie, coma- of IC-patiënten.  Deze kunnen aangevraagd worden door partners of ouders. Ook met overledenen kan op deze manier gecommuniceerd worden.

 

Kinderwens.

Wanneer je ongewenst kinderloos bent of een miskraam gehad hebt kunnen we contact leggen met deze zielskinderen, kinderen die (nog) niet geboren zijn. Zij kunnen je helpen met verwerken of boodschappen geven over het waarom en wat er nog  nodig is om naar jou toe te komen.

 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een zielsafstemming aanvragen voor jezelf of je kind, of wil je meer informatie? Druk dan op onderstaande button en vul  het contactformulier in. Ik stuur je de benodigde informatie. Na ontvangst van een foto, je vragen en de betaling ontvang je binnen twee weken de afstemming in je mailbox.

Een Zielsafstemming kost 75 euro.

 

Ja, ik wil een zielsafstemming of info aanvragen