Over mij

Mijn naam is Irma den Besten, ik ben 58 jaar en moeder van een 21- jarige zoon.

In het eerste deel van mijn werkende leven was ik werkzaam in verscheidene ziekenhuizen in binnen- en buitenland. 15 Jaar daarvan als operatie-assistente, voornamelijk bij hartchirurgische operaties. Ik leerde de binnenkant en werking van het hart goed kennen.

In het tweede deel, na het oplopen van een whiplash door een aanrijding, kwam ik veel meer in contact met het andere hart. Het hart van gevoel, emoties en liefde.

Ik kwam meer in verbinding met mezelf. Leerde mijn gevoelige kant kennen. Ik was niet meer wat ik deed maar mocht worden wie ik in wezen ben. Dat werd een zoektocht via allerlei wegen, waaronder nei-therapie en later familieopstellingen.
Deze methodes raakten me zo dat ik er zelf mee wilde gaan werken en beide opleidingen volgde. Nei-therapie in 2002-2003 en een paar jaar later de opleiding om familieopstellingen te kunnen begeleiden.
Sinds 2007 werk ik vanuit mijn eigen praktijk.

Licht en lucht om mij heen is heel belangrijk voor me. Hoe mooi is het dan dat cliënten vaak aangeven dat ze zich na een consult lichter voelen, opgelucht. Ze hebben hun zware ballast in de vorm van belemmerende patronen, pijn en emoties losgelaten en dat voelen ze in hun lijf.  Het hoofd voelt rustiger en het ademen gaat letterlijk lichter en makkelijker. Het licht binnenin straalt weer wat feller.  Dat helpt om weer vol vertrouwen en plezier de toekomst in te kunnen gaan.

Daar worden we allemaal blij van!