Over mij

Mijn naam is Irma den Besten, ik ben 54 jaar en moeder van een 17- jarige zoon.

In het eerste deel van mijn werkende leven was ik werkzaam in verscheidene ziekenhuizen in binnen- en buitenland. 15 Jaar daarvan als operatie-assistente, voornamelijk bij hartchirurgische operaties. Ik leerde de binnenkant en werking van het hart goed kennen.

In het tweede deel, na het oplopen van een whiplash door een aanrijding, kwam ik veel meer in contact met het andere hart. Het hart van gevoel, emoties en liefde.

Ik kwam meer in verbinding met mezelf. Leerde mijn gevoelige kant kennen. Ik was niet meer wat ik deed maar mocht worden wie ik in wezen ben. Dat werd een zoektocht via allerlei wegen, waaronder nei-therapie en later familieopstellingen.
Deze methodes raakten me zo dat ik er zelf mee wilde gaan werken en beide opleidingen volgde. Nei-therapie in 2002-2003 en een paar jaar later de opleiding om familieopstellingen te kunnen begeleiden.
Sinds 2007 werk ik vanuit mijn eigen praktijk.

Licht en lucht om mij heen is heel belangrijk voor me. Ik wil dan ook graag dat kinderen en volwassenen zich Lichter gaan voelen door (onbewuste) emoties, pijn en oude patronen los te laten tijdens het consult. Dat een gevoel van opluchting wordt ervaren, waardoor het ademen letterlijk lichter en makkelijker gaat. Om weer vol vertrouwen en plezier de toekomst in te kunnen gaan en hun eigen licht te laten stralen.

Daar worden we allemaal blij van!