Gratis cadeautje voor jou!

 

Bij een Zielsafstemming maak ik op afstand zielscontact met jou of je kind en luister naar wat het wil vertellen. Een boodschap van jezelf aan jou. Nieuwsgierig? 

Vraag dan nu gratis een mini-afstemming aan. Ik schrijf de boodschap in een paar zinnen op en stuur ze je toe via de mail. Het enige dat ik nodig heb is jouw voor- en achternaam of die van je kind. Ook graag de leeftijd van je kind vermelden. Is het ouder dan 9 jaar vraag het dan of het er mee eens is dat je een afstemming aanvraagt.

Vul het contactformulier in en vermeld gratis mini bij het onderwerp.

Ik verheug me erop naar je te luisteren!

 

 

Een ander gratis aanbod is een activatie met Language of Light. Deze schrijf ik met de hand en scan ze daarna in om ze  je  per mail toe te sturen. De activatie wordt persoonlijk op jou gemaakt en is voor langere tijd te gebruiken. De tekens in lichttaal ondersteunen je precies waar je het nodig hebt.  Laat ze op je inwerken terwijl je ernaar kijkt, je hoeft er niets van te snappen, dit gaat voorbij je hersenen en gaat meteen naar je gevoel. De uitwerking kan per keer verschillend zijn. De ene dag voel je je erdoor ontspannen de andere dag vermindert het een kwaal of emotie. Laat je verrassen! Hiernaast zie je een voorbeeld van hoe een activatie er uit kan zien. 

Wil je een persoonlijke activatie met Language of Light aanvragen, gebruik dan de button hieronder en vermeld bij onderwerp activatie.

 

 

Ja, ik wil een gratis cadeautje aanvragen